Zašto naplaćujemo uslugu obrade narudžbe?

Pošteno poslovanje je temelj našeg dugogodišnjeg uspjeha na tržištu u Hrvatskoj i BiH.

Što se kod nas plaća?
Naša aplikacija putem koje kupujete proizvode s eBaya služi korisnicima za jednostavniju kupovinu je - potpuno besplatna. Registracija i korištenje aplikacije se ne naplaćuje.

Zašto sklapanje Ugovora?
U trenutku kada se odlučite za kupovinu određenih proizvoda putem aplikacije i našeg posredovanja, ulazite u ozbiljniju poslovnu suradnju s nama i sklapate Ugovor o kupovini i usluzi u kojem su jasno definirane najbitnije činjenice i informacije koje su Vam potrebe. Također, naši Uvjeti korištenja i Opći uvjeti koje možete pronaći na web stranicama detaljno navode sva prava i obveze Vas kao korisnika.
Korištenjem naših usluga, automatski koristite naš korisnički račun na eBay-u na kojem smo prihvatili uvjete poslovanja s eBay-om te iz navedenog razloga s Vama moramo sklopiti Uvjete pod kojima ćete koristiti naše usluge i obavljati kupoprodaju proizvoda putem našeg posredništva.

Zašto naplata usluge obrade narudžbe?
Korisnici dnevno šalju veliki broj narudžbi koje prolaze detaljan pregled naših administratora u cilju Vaše zaštite. Ne želimo da kupujete od lažnog prodavača, ne želimo da kupujete pokvarene proizvode, ne želimo da niste zadovoljni s proizvodima - želimo Vas zaštiti prije nego što s Vama sklopimo Ugovor o kupnji i usluzi.
Usluge koje su uključene u proces odobravanja narudžbe:
- pregled proizvoda i utvrđivanje njihovog stanja
- provjera razine pouzdanosti prodavača
- upućivanje poziva ili email-a Vama kao korsiniku ukoliko naš administrator smatra da neki od proizvoda iz Vaše narudžbe ne zadovoljava uvjete za naručivanje ili ga prodaje sumnjiv prodavač. U tom slučaju naš administrator Vam nudi alternativni proizvod.
- odobravanje narudžbe i slanje SMS poruke (koju mi kao davatelj usluge plaćamo za Vas)

Sve navedene aktivnosti u procesu odobravanja narudžbe se ne naplaćuju ukoliko Vi kao korisnik, izvršite obvezu plaćanja odobrene narudžbe za koju je naš administrator utrošio radno vrijeme.

Želite otkazati narudžbu koja je "Na čekanju"?
Nema problema, narudžbe koje su "Na čekanju" još nisu prošle pregled administratora s toga za Vas nema nikakvog troška. Jednostavno nam pošaljite email ili nas kontaktirajte i zatražite otkazivanje narudžbe.

Želite otkazati narudžbu koja je "Odobrena"?
Odobrenu narudžbu možete otkazati ali pripazite na jednu stvar - naplatiti će Vam se usluga obrade narudžbe.

Što kada prođe rok od 3 radna dana za plaćanje?
Ukoliko Vašu uplatu ne zaprimimo u Ugovorenom roku od 3 radna dana, pokušati ćemo Vas putem emaila i telefona kontaktirati i upoznati Vas s činjenicom da su Vam poslani podaci za plaćanje na email te da očekujemo Vašu uplatu. Ako uplatu ne zaprimimo u naredna 24 sata, Vašu narudžbu ćemo otkazati uz trošak usluge obrade narudžbe.

Koliko košta usluga obrade narudžbe?
Svi korisinici koji su se odlučili na otkazivanje odobrenih narudžba ili nisu izvršili plaćanje u roku 3 radna dana, naplatiti će im se trošak usluge obrade narudžbe u iznosu naknade osiguranja. Prilikom sklapanja Ugovora o kupnji i usluzi korisnicima će se izračunati eventualni trošak usluge obrade narudžbe.


Ozbiljni ste? I mi smo! Hajdemo raditi zajedno! :)
Čekamo Vašu prvu narudžbu već danas.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.