Blog

Uvijek zanimljivi i aktualni članci

Pošta više ne smije naplaćivati 4,50 kune za uručenje malih paketa

Odlukom HAKOM-a od 18. rujna 2019. godine KLASA: UP/I-344-07/19-02/04, URBROJ: 376-05-19-6, zabranjuje se Hrvatskoj pošti d.d. primatelju naplaćivati uručenje malog paketa u iznosu od 4,50 kune. Hrvatskoj pošti d.d. nalaže se da u roku od 8 dana prestane obavljati navedenu naplatu po rješenju, u protivnom će se odgovornoj osobi izreći novčana kazna u iznosu od 50.000,00 kuna. U slučaju daljnjeg neispunjavanja obveze, izreći će se druga, veća novčana kazna.

Na našem radaru: Mara Hoffman

Ime Mara Hoffman je sinonim za svijetle, prekrasne kupaće kostime koji izazivaju divljenje ljepotom uzoraka koji će vam dati drugu dimenziju uživanja na plaži. Funkcionalni i odlično dizajnirani kostimi; sjajni, kaleidoskopski uzorci i prekrasne, bezvremene palete boja koje ostaju u modi iz sezone u sezonu.

Problem s lažnim prodavačima

Svake godine u jesensko i zimsko doba, na eBayu se pojavljuju proizvodi koji se prodaju ispod realne vrijednosti u cilju prevare kupaca te ovim putem naše korisnike želimo upoznati kako prepoznati potencijalnog prodavača - prevaranta.

Mali paketi, dodatno plaćanje od 4,50kn

Za male pošiljke iz inozemstva, Hrvatska pošta sada naplaćuje 4,50 kune i za njihovo podizanje u poštanskom uredu. Ovom internom odredbom od svibnja 2016. godine, Hrvatska pošte za sve pakete označene kao "Small packages" može naplatiti 4,50kn prilikom njihovog preuzimanja.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.